Nyhedsarkiv August 2022

Fugleskydning 2022

Søndag d. 21. august, afholdte Frederikssund Skytteforening – Hovedforeningen fugleskydning. Der var stort fremmøde, og folk hyggede sig og havde en god dag.

Billeder fra dagen, kan du se her…

Nordsjællandsmesterskab 2022

Lørdag d. 27. august blev der afholdt Nordsjællandsmesterskab. Det var en våd dag, men spændende og der var skytter der tog hjem med medaljer.

Du kan læse mere og se billeder her…

Frederikssund skytte modtager idrætspris

René Andersen, fik søndag d. 28. august 2022 overrakt idrætsprisen i Slangerup kultur og idrætscenter. 🎊🤩🎉🇩🇰
René har fået prisen, fordi han har knoklet og vist en viljestyrke til at ville gå hele vejen. Der ligger mange timers træning om ugen forud for det René har opnået.
Ud over trænings aftner, bliver fritiden også sat af. I lange perioder, bliver der trænet benhårdt hver dag.
 
René har formået, at kæmpe sig helt til tops i DM for veteraner, samt for hans deltagelse i superfinalen.
Den blev skudt i disciplinen 60 liggende. Vel og mærket, 60 sammenhængende skud. Disciplinen skydes inden for DSU, som er en markant mindre skive, end DGI som mange kender.
DSU er det samme som World Cup skytterne skyder på, og det er præcis det som René var med på. Kampen sammen med World Cup skytter.💪🏻🙌🏻😀
 
En anden ting man også skal tage højde for. World Cup skytterne, har sponsorer, hvor René har klaret det hele på egen hånd. Der er blevet trænet efter arbejde. René har også formået at nå der til, fordi han har en virkelig god støtte i hans bagland.
Christina står bag i tykt og tyndt. Når René skal til konkurrencer, hvilket han ofte har været i Jylland, skal han koncentrer sig om sin skydning og bag har Christina været en kæmpe støtte i at hjælpe med logistikken. 📝👩🏻‍💻
 
René har formået at kæmpe sig til toppen, og er velfortjent. Det er ikke en konkurrence man kommer sovende til.
Kæmpe stort tillykke med idrætsprisen René. Den er fortjent for alt dit arbejde for at nå der til. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🎉🏆🏆🏆💪🏻