Nyhedsarkiv November 2022

Pizza Skydning – Efterårsferien 2022

I denne uge er det børnenes efterårsferie. 🍂🧳🍁

Derfor har vi lavet en lidt anderledes trænings aften. Vi startede dagen med almindelig træning, og omkring spise tid, holdte vi en sjov skydning for alle, en Pizza Skydning 🍕🍕 

Det var sjovt. Alle mod alle, i den stilling man vil skyde i. Det skulle bare være sjovt og hyggeligt. Og det var det sandelig også. Der er da ikke noget bedre en gode grin, og humor blandt børn og voksne. Og det er der i vores forening. 

Efter skydningen, mødtes vi alle i klublokalet, hvor vi spiste aftensmad sammen. 

Som skydningen hedder og henviser til, spiste vi selvfølgelig pizza. 🍕🥤

Tak for en rigtig dejlig aften til alle jer, for at gøre det hyggelig og festligt med grin og glæde. 🤩🤩

Klik på billedet og se flere billeder og video…

Kaliber 22 15m Rangliste – November 2022

Vi fik afviklet sidste dag med 15m cal. 22 rangliste. Det har været nogle rigtig gode dage. 😀 Der har været en stor tilslutning af skytter, hvilket jo er helt fantastisk. 🤩 Det er dejligt og se, der er så mange der støtter op om en fælles interesse. Lige så meget, den stemning der er på tværs af foreningerne. 👏🏻👏🏻 Så stort tak for jeres besøg og deltagelse. Rigtig god weekend, og vi ses der ude. (Vi er ihvertfald snart på banen igen. 😉 Vi afholder luftstævne den 13. + 14. + 17. december.)
 
Du kan se flere billeder ved at klikke her
Stævnet blev afholdt 9, 10 og 12 november 2022

Ved dette stævne, sendte vi skydningen live via vores Facebook side. Kunne du tænke dig at se din egen skydning, kan du i øverste højre Hjørne se tiden, og finde vej til din skydning via det. Der er skydning fra alle tre dage. Ved at klikke på billedet for dagen, sender den dig videre til Facebook siden, og videoen. 

Onsdag 9/11-22

Torsdag 10/11-22

Lørdag 12/11-22